06 50522671info@bfcmind.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Van tijd tot tijd verstuurt BFC Mindfulness & Compassie een nieuwsbrief per e-mail aan geïnteresseerden. Je wordt zo op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op het gebied van mindfulness en compassie en van het aanbod van BFC.

Naast de algemene nieuwsbrief -voor mensen die een mindfulnesstraining willen gaan volgen of hebben gevolgd- verstuurt BFC Mindfulness & Compassie ook nog een aantal nieuwsbrieven voor specifieke doelgroepen. Fijn als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van jouw doelgroep. Je ontvangt dan de voor jou relevante en interessante informatie.

Cadeau voor relaties van BFC:

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je rond 25 mei 2020 een link waarmee je als relatie van BFC in de periode van 27 mei – 3 juni kostloos de award winnende documentaire My Year of Living Mindfully kunt zien! In verband met de overweldigende interesse is het belangrijk om je alleen in te schrijven voor de nieuwsbrief van jouw doelgroep om overbelasting van het systeem te voorkomen. Dank alvast voor je medewerking!


We versturen de nieuwsbrieven via MailChimp. Als je je inschrijft met het onderstaande formulier, verklaar je je akkoord met het opslaan van de ingevulde naam en e-mailadres in het systeem van MailChimp conform onze Privacyverklaring.

We hebben opgemerkt dat veel mindfulnesstrainers zich voor alle nieuwsbrieven van BFC inschrijven. In verband met de overweldigende toename aan inschrijvingen is het vriendelijke verzoek om je alleen in te schrijven voor de nieuwsbrief van jouw doelgroep, zodat er genoeg ruimte blijft voor andere geïnteresseerden om deze documentaire te zien. Dank alvast voor je begrip en medewerking! 

PS: Ontvang je onze nieuwsbrief al… dan hoeft je je NIET opnieuw in te schrijven 🙂 om een link voor de documentaire te ontvangen.


Je ontvangt per aangekruiste nieuwsbrief een aparte email om de inschrijving te bevestigen /
You will receive a separate e-mail per selected newsletter to confirm your subscription.

De archieven met eerder verstuurde nieuwsbrieven kun je hier inzien: