06 50522671info@bfcmind.nl

Mindfulness & Pilates retreat Frankrijk (12-17 okt.)

Voor mensen die van de toppen van hun kunnen naar de bronnen van herstel willen reizen

villa primavera retraite mindfulnessIn de helende omgeving van één van de mooiste plekken op Aarde – Villa Primavera- biedt het team van Primavera jou een programma dat helemaal past bij waar jij nu staat. Een programma dat bijdraagt aan herstel van balans body & mind. Villa Primavera ligt op de grens van Italië en Frankrijk daar waar het altijd voorjaar is.

Tijdens deze 4 daagse retraite wordt je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten en je open te stellen voor dát wat zich alleen maar laat ontdekken wanneer al het ‘moeten’ naast je neer wordt gelegd. Dit maakt dat je in kracht komt te staan.

Je hoeft er niets voor te kunnen. Je hoeft jezelf alleen iets te gunnen.

Jij wordt op jouw reis begeleid door twee nationaal en internationaal gewaardeerde experts op het gebied van trainingen in mindfulness & (zelf)compassie en op het gebied van Pilates: Barbara Doeleman van Veldhoven en Anna Mora.

Naast dat jou dagelijks de mogelijkheid wordt geboden om te oefenen met mindfulness, (zelf)compassie, meditatie en Pilates, is er alle ruimte om je te laten voeden door de prachtige omgeving, de goede verzorging, het heerlijke biologische eten en de professionele massages.

Benieuwd naar het hele programma, kijk op de site van Villa Primavera

mindfulness retreat