06 50522671info@bfcmind.nl

Sonja Verheul | ING | KLIK HIER

ING Mindfulness

De mindfulnesstraining heeft me nu al veel gebracht: meer rust, inzicht en ontspanning in een (te) druk leven waarbij de automatische piloot (te) vaak aanstond. Echt fijn om te merken hoe positief het werkt om jezelf af en toe rust te gunnen en om je hoofd even ‘uit’ te zetten. Ik was altijd bezig met wat er allemaal nog gedaan moest worden, wat er gebeurd was of juist niet of wat er zou kunnen gebeuren. Het was goed om handvatten te krijgen om in het nu te komen en te leren accepteren dat wat er is, en vooral dat dat goed is. Dit alles maakt dat ik de dingen met meer aandacht doe en dat is fijn voor mezelf maar ook voor mijn omgeving.

De 8-weekse training is heel goed opgebouwd, elke week leer je nieuwe praktische dingen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse, vaak hectische leven. In de wekelijkse lessen is er een hele fijne afwisseling van praktijk en theorie.

En Barbara, je hebt ons op een positieve, nuchtere, inspirerende en prettige manier laten zien wat mindfulness inhoudt en wat het voor je kan betekenen. Je weet een warme, veilige en vertrouwde sfeer te creëren waardoor we ook veel van elkaar hebben kunnen leren. En je hebt een fijne stem waardoor ik ook nu nog regelmatig de door jou ingesproken geleide meditaties oefen. Dank daarvoor!

Sonja Verheul (2019), Product Owner Squad MovING2Target, ING