06 50522671info@bfcmind.nl

Individuele mindfulnesstraining

individuele MBSR adjHet proces van het aanleren van mindfulness blijkt voor een groot deel ondersteund te worden door het trainen van deze vaardigheden in een groep. De groep biedt de mogelijkheid om te leren van elkaars reflecties, wijsheden, processen en moeilijkheden. Ook is er de gelegenheid om mindfulness in communicatie te brengen. Toch kan het in sommige situaties gewenst zijn om de training individueel aan te gaan. Ook dit is mogelijk bij BFC Mindfulness & Compassie. Barbara is tevens opgeleid als oefentherapeut Cesar en als zodanig ingeschreven in het kwaliteitsregister. Zij heeft ook vanuit deze hoek veel ervaring met het geven van individuele begeleiding.

INHOUD
Er vindt allereerst een intake van een uur plaats om samen in kaart te brengen van waaruit de behoefte en motivatie is ontstaan om een individuele mindfulnesstraining aan te gaan. Vervolgens worden 8 afspraken gepland van 1,5 uur over een periode van maximaal 3 maanden, waarin de inhoudelijke opzet van de groepstraining wordt gevolgd. De begeleiding is afgestemd op de persoonlijke ontwikkeling middels persoonlijk onderricht.
Net als bij de 8-weekse mindfulnesstraining voor groepen wordt er van je verwacht dat je ongeveer een uur per dag oefent.
Meer over de algemene inhoud van mindfulness vinden onder Mindfulnesstraining (MBSR)

KOSTEN:
Intake 1,5 uur: € 120,-
Mindfulnesstraining: €1200,- (8 sessies van 1,5 uur inclusief werkmap en audiobestanden)

Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW plicht.

LOCATIE:

In overleg en afstemming