Award winnende documentaire ‘My Year of Living Mindfully’ exclusief aangeboden in Nederland voor relaties van BFC !

Wat een voorrecht en een plezier! BFC is uitgenodigd om de bekroonde documentaire ‘My Year Of Living Mindfully’ in Nederland te hosten. Een paar dagen geleden mocht Barbara daarvoor de award winnende regisseur Shannon Harvey interviewen. Met haar reis van 30.000 kilometer over de hele wereld heeft ze een simpele vraag in gedachten: kan het ontwikkelen van kwaliteiten van mindfulness behulpzaam zijn in een wereld die zo op snelheid is gericht? Shannon verweeft haar journalistieke dagboek met intieme verhalen van de mensen die ze ontmoet onderweg; onder hen bekende wetenschappers als Willem Kuyken en Matthieu Ricard. Wat begint als een experiment voor een jaar verandert in een levensveranderende ervaring.

BFC is door de award winnende regisseur uitgekozen deze exclusief te hosten in Nederland

Wil jij deze awardwinnende documentaire zien? Dat kan!

Als exclusieve host mogen wij jou, als onze trouwe relatie, aanbieden om deze bekroonde documentaire over mindfulness kosteloos te bekijken vanuit je eigen huis tussen 27 mei en 3 juni. Om de link te ontvangen is het belangrijk dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Je ontvangt rond 25 mei een e-mail met daarin de link die toegang geeft tot de film. We hopen dat het je zal inspireren om in deze uitdagende tijd goed voor jezelf te zorgen.

Meer lezen