06 50522671info@bfcmind.nl

Audio’s o.z. Universiteit van Twente

BFC ZelfcompassieZelfcompassie bij Kanker Universiteit van TwenteDe universiteit van Twente wil voor mensen die moeten leven met kanker een hulpmiddel ontwikkelen, dat ondersteunt bij het omgaan met de vele onzekerheden en emoties die deze diagnose vaak teweeg brengt. Onderstaande audiobestanden van BFC Mindfulness en Compassie horen bij het onderzoek dat wordt gedaan om te komen tot een goede applicatie. De audiobestanden zijn ingesproken door Barbara Doeleman-van Veldhoven.

De bestanden zijn altijd online te beluisteren. Mocht u deelnemen aan het onderzoek en de bestanden liever downloaden, stuur dan een e-mail naar: info@bfcmind.nl met vermelding ‘onderzoek UvTwente downloads’ en er wordt voor gezorgd dat u een inlogcode krijgt toegestuurd.


 

Zelfcompassiemantra: Deze korte mantra van 3 zinnen helpt om op momenten van stress, angst, pijn of verdriet vriendelijkheid voor jezelf in te brengen. Dit geeft helderheid, verzacht en verlicht. 2,5 minuut.

 

Metta meditatie 1: Fase 1 & 2 van de metta-meditatie: vriendelijkheid naar jezelf & vriendelijkheid naar persoon die jij dankbaar bent. Onderdeel van opbouw metta-meditatie. 11 minuten.

 

Compassionele metgezel: visualisatiemeditatie om af te stemmen op een wezen van compassie en liefde, waarbij jij helemaal kunt rusten in zijn. 8 minuten.

 


Zelfcompassiemantra van Kristin Neff:

Zelfcompassie mantra K. Neff