06 50522671info@bfcmind.nl

Trainers MbP’s

Zoals mindfulnesstraining in wezen geen 8-weekse training is, zo is ook het trainerschap een levenslange reis. Zoveel te leren, zoveel te ontwikkelen, zoveel te ontdekken.

BFC Mindfulness en Compassie biedt mogelijkheden voor trainers van Mindfulness-based Programs om het trainerschap te verdiepen en te verstevigen. Mindfulness-based supervisie voor mindfulnesstrainers behoort tot de mogelijkheden.


Barbara is een hartelijk, gepassioneerd, ervaren en deskundig trainer. Ze biedt haar deelnemers zowel ruimte als nabijheid – prachtige kaders voor ontwikkeling. Met haar lach brengt ze licht, met haar zachte benadering nodigt ze anderen uit om hun eigen tempo te volgen.

Als stagiair vanuit de trainersopleiding bij het Radboudumc voor Mindfulness kreeg ik een warm welkom, de vrijheid om mezelf te ontdekken en uit te proberen als trainer, prettige stimulans, goede feedback en –last but nut least– een ontmoeting met diepgang. Barbara heeft een rijk gevulde rugzak met relevante kennis en (levens)ervaring. Dat voel je in het contact en in haar trainingen. Ze paart wijsheid moeiteloos aan een nuchtere benadering, wat haar tot een heel goede MBSR-trainer maakt. Ik voel me dankbaar haar te kennen!

Finn Minke (2018), specialist cultuurparticipatie, mindfulnesstrainer, trainer iRest & yoga nidra