06 50522671info@bfcmind.nl

Mindfulnesstraining Incompany

MIND YOUR PEOPLE | MIND YOUR ORGANISATION | MIND YOUR WORLD

mindfulness in organisatie / incompanyMindfulnesstraining op het werk:

  • draagt bij aan de gezondheid van de mensen die er werken en aan de gezondheid van het bedrijf.
  • is bewezen effectief bij het terugdringen van ziekteverzuim
  • draagt bij aan de kwaliteit van leven, waardoor het past binnen een eigentijds HR beleid.
  • ondersteunt focus, veerkracht, creativiteit, flexibiliteit en interpersoonlijke kwaliteiten.

Daar mindfulness geen trucje is dat men leert, maar vraagt om doorgaande training, toepassing en integratie in de dagelijkse praktijk leent de mindfulnesstraining zich bij uitstek voor een training incompany. Mensen ervaren het als waardevol om de training samen met collega’s te doorlopen omdat dit maakt dat het geleerde breder gedragen wordt en men elkaar kan ondersteunen en stimuleren in het mindful werken. Ook kan het geleerde meteen getoetst en geïntegreerd worden in de werksetting

Tijdens een co-creatiesessie wordt samen met u gekeken hoe de mindfulnesstraining ingebed kan worden in de structuur en behoefte van uw organisatie, zodat er vanaf het begin samen wordt gewerkt aan het behalen van het optimale resultaat voor uw organisatie. Indien gewenst kan er ook een mindful leiderschapsprogramma synchroon worden opgestart.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen mindfulnesstraining voor uw werkgevers te faciliteren. Zij kunnen zich dan bij BFC inschrijven voor een training op open inschrijving.