06 50522671info@bfcmind.nl

Edith Kuiper | Verpleegkundige | KLIK HIER

De mindfulness training van Barbara zorgvuldig en mooi opgebouwd, met een fijne afwisseling van lichamelijke oefeningen, meditaties en achtergrondinformatie over de werking van de geest en ons stress-systeem. De humor en vele kennis van Barbara maakt het erg prettig om de training te volgen.

Barbara is een geweldige trainer en werkt écht vanuit haar compassionele hart. Ze luistert vol begrip, geduld en compassie. Met al haar ervaring en wijsheid, geeft ze een treffende, heldere en informatieve uitleg bij vragen en obstakels die ik tijdens de training tegenkwam.

Ook de voorbeelden die Barbara uit haar eigen beoefening en leven deelt zijn helpend bij de training. Het leerde mij om moeilijke dingen of zelfkritiek meer te kunnen relativeren, waardoor je weer verder kunt en begrijpt waarom je soms op een bepaalde manier reageert, denkt of voelt.

Ik gun alle mensen deze cursus, zodat iedereen mag ontdekken hoeveel moois, vertrouwen en kracht er, binnen handbereik, al binnenin onszelf zit. Moge alle levende wezens vrij en gelukkig zijn!

Warme groet, Edith Kuiper (2020 verpleegkundige)