06 50522671info@bfcmind.nl

Merel van Lieshout, HR manager Veiligheid.nl

Ik heb bij Barbara niet alleen een mooie mindfulnes training gehad maar ook een mens getroffen die geweldig in staat is om echt te luisteren te horen wat je zegt en met je mee te denken. Je het zoveel wijsheid om te delen, zonder belerend te worden dat het een genot is om naar je te luisteren. Wat ben je een fijn mens Barbara!

En niks zweverig, gewoon nuchter met humor.

Je  hebt mij op een inspirerende manier laten zien wat mindfulness inhoudt en wat het voor mij kan betekenen. Na jaren worstelen is bij mij nu echt de knop om en zie het nut en voordeel van mindfulness. Ik ben om.

We hadden de pech de cursus online te moeten volgen door Covid-19 en misten daardoor de lichamelijke interactie. Ik heb echter na enige weerstand bij mezelf totaal geen probleem meer ervaren. Je hebt het zo professioneel en fijn opgepakt dat het totaal heel waardevol was. En het heeft ook wel weer wat,  thuis op je eigen bed te liggen als je de bodyscan doet 🙂 Ik raad iedereen aan om een keer een workshop bij je te volgen, ik hoop dat je nog veel mensen zo kan inspireren.