Geleide meditaties als audiobestand

Gestimuleerd door alle verzoeken die ik tot op heden kreeg van deelnemers, heb ik de stap genomen om de begeleide meditaties, die horen bij de verschillende trainingen die vanuit BFC Mindfulness & Compassie aangeboden worden, zelf in te spreken. Voor mij persoonlijk een grote oefening in omgaan met mijn eigen kritische geest….

De mindfulness- en compassiemeditaties zijn te downloaden via deze websitepagina. Ook is het mogelijk met de gratis app van Insighttimer de meditaties te beluisteren via tablet of smartphone. Als je zoekt op ‘BFC’ worden de audiobestanden vanzelf zichtbaar. De komende tijd zal ik regelmatig nieuwe bestanden inspreken en toevoegen aan de website en de app.

Uiteraard ben ik heel geïnteresseerd in hoe jij de geleide meditaties ervaart. Ik waardeer het zeer als je een review wilt achterlaten op de app en/of mij een e-mail stuurt.

Ik hoop dat de audiobestanden bijdragen aan jouw mindfulness- en compassiebeoefening.

Hartelijke groet, Barbara Doeleman-van Veldhoven